Eten & Drinken

 

Bij Hotel Hengelsport kunt u genieten van een overheerlijk en gezond ontbijt, een uitgebreide lunch met uw gezelschap, een maaltijd met vrienden/ familie of een borrel in het restaurant of op het zonnige terras aan het water.

 

De keuken staat garant voor voortreffelijke maaltijden, herkenbaar en vertrouwd. Een feestje vieren behoort ook tot de mogelijkheden van Hotel Hengelsport. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum, receptie, huwelijk of heeft u gewoon iets te vieren?wij verzorgen ook koffietafels vraag gerust voor meer details. Wij kijken graag samen u naar de invulling van uw gelegenheid. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich al snel thuis voelt in het hotel.

 

Met in de winter natuurlijk eigengemaakte stamppotten en snert die ook de kaart zullen aanvullen.

 

In de winter verzorgen wij nu ook BBQ’s en zijn tevens een trouwlocatie geworden.Tevens kunt u ook bij ons terecht voor Walking Dinners tot 60 personen.

Reserveren gewenst

 

De keuken is dagelijks geopend van 11.00 tot 21.00 uur.
Voor informatie of reserveringen neemt u contact op met 0297 56 63 32 of mailt u naar info@hotelhengelsport.nl.

buiten de kaart om te bestellen,

tonijnsteak €23,75

tonijnsalade €14,50

Halen en brengen

 

Tevens kunt u dagelijks als u reserveert voor min 2 personen tot max 8 personen bij Restaurant De Uithoek gratis worden opgehaald en thuisgebracht (in de regio). Graag op tijd de shuttle bus reserveren.

 

Onze shuttle service is ook beschikbaar voor concerten en voetbalwedstrijden in de Arena en de Ziggo Dome bij een hotelovernachting. Graag wel vooraf vermelden bij rechtstreekse boekingen.

 

Tot ziens bij Restaurant De Uithoek, Zijdelveld 54 Uithoorn

 

Telefoon :0297 566 332

shuttle

Hotel Hengelsport
  Zijdelveld 54
1421 TL Uithoorn
+31297 56 63 32
info@hotelhengelsport.nl
facebook

Agenda